به گزارش پایگاه خبری سیستان فراموش شده نشست هم اندیشی و پرسش و پاسخ در خصوص مشکلات مطرح شده بیمارستان تامین اجتماعی زابل با حضور دبیر انجمن کارگری سیستان و یکی از مطالبه گران با ریاست این بیمارستان برگزار شد.
دکتر مهاجر رییس بیمارستان تامین اجتماعی در پاسخ به گلایه های مردمی از کمبود اقلام دارویی در داروخانه این بیمارستان گفت: طبق قانون سازمان تامین اجتماعی داروخانه این بیمارستان ۲۳۶ قلم داروی تعریف شده و مشخص را موجود دارد و در صورت تشخیص پزشک هیچ منعی برای ارائه این اقلام دارویی به بیماران وجود ندارد.
ایشان افزود گاها بیماران از پرسنل بیمارستان شکایت هایی دارند که پس از رسیدگی و در صورت اثبات تخلف با فرد خاطی برخورد قانونی شده است، چون قطعا هدف ما درمان بیماران است زیرا بیمار اگر رو به بهبودی نرود دوباره و گاها سه باره مجبور به مراجعه است و این موضوع علاوه بر رنجیدن بیمار حجم ورودی بیماران را به بیمارستان بیش از برنامه ریزی های پیش رو میکند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص گلایه عدم پاسخگویی داروخانه در ساعات شب گفت ساعات پاسخگویی و تحویل دارو در داروخانه طبق قانون فقط در شیفت صبح تعریف شده است اما بنا به ضرورت و حل مشکل بیماران در دو شیفت صبح و عصر تحویل دارو در داروخانه صورت میگیرد اما این موضوع در خصوص بیماران اورژانسی و بخش اورژانس صدق نمیکند و در اورژانس این مرکز به صورت ۲۴ ساعته داروی مورد نیاز بیماران اورژانسی فراهم میباشد.
دکتر مهاجر در ادامه افزود در سال گذشته ماهانه بطور متوسط ۳۰۰۰۰ بیمار و در سال ۱۴۰۳ بطور میانگین این بیمارستان ۳۶۰۰۰ بیمار را پذیرش کرده است ایشان گفت که در مدت زمان قبول تصدی ریاست بیمارستان با تلاش های صورت گرفته و همکاری مدیران تامین اجتماعی استان این بیمارستان گنجایش ۲۴ تخت بستری را به ۳۲ تخت افزایش داده است.
ایشان در پاسخ به سوال کمبود پزشک در بیمارستان گفت در حال حاضر ۳ پزشک عمومی در نوبت صبح، ۴ پزشک عمومی در نوبت عصر و ۲ پزشک عمومی در نوبت شب مستقر هستند و این بیمارستان(با تمام محدودیت ها در جذب پزشکان متخصص جهت به حداقل رساندن مشکلات مردم) از وجود پزشکان متخصص چشم،داخلی،اطفال،جراح بهره می برد.
دکتر مهاجر قول افتتاح بخش زایشگاه این بیمارستان را تا پایان سال جاری و اوایل سال آینده داد و گفت در حال حاضر این بیمارستان با حضور ماما به بیماران خدمت رسانی میکند.
مهاجر رئیس بیمارستان تامین اجتماعی زابل افزود که در حال حاضر ۳ دندانپزشک در این بیمارستان مستقر هستند که بر اساس دستورالعمل سازمان تامین اجتماعی در بحث کشیدن و پر کردن دندان به بیماران در حال فعالیت هستند.
ایشان به خرید دستگاه های بروز و مورد نیاز این بیمارستان نیز اشاره کردند و گفتند که در مدت کوتاهی با همکاری مدیریت درمان استان و سازمان تامین اجتماعی کشور دستگاه های پیشرفته ماموگرافی،سونوگرافی،رادیولوژی پرتابل،بیومتری چشم و سی آرم خریداری شده و همچنین با توجه به فرسودگی آمبولانس موجود در خصوص جذب آمبولانس دوم نیز اقداماتی صورت گرفت و در حال حاضر این بیمارستان با دو آمبولانس به بیماران به جهت جا به جایی و خدمت رسانی استفاده میکند.
در پایان نیز در پاسخ به گلایه نوبت دهی نیز ایشان گفتند که در حال حاضر ۱۶ خط فعال به صورت همزمان جهت ثبت نوبت در این بیمارستان فعال است و با توجه به تعداد محدود نوبت ها به دلیل کمبود پزشکان متخصص در لحظات اولیه نوبت ها پر میشود و همچنین درصد زیادی از تعداد نوبت ها به ارجاع پزشکان عمومی و متخصص این بیمارستان اختصاص داده میشود