سلام
متاسفانه از عاشورا و صحنه کربلا امروز صدای بلند و گوش خراش طبل ها و سینه زنی و راه انداختن دسته های عزاداری بجا مانده است ، غافل از اینکه اکثرمان در لشکر یزید در مقابل امام حسین شمشیر میزنیم ،همه میدانیم که امام حسین برای زنده نگهداشتن اسلام جنگید اما امروز ما غافل از آنیم.
درختان زنده و تنومند را قطع میکنیم غافل از اینکه رسول خدا(ص) همواره به رزمندگان اسلام سفارش میکرد تا در صورت پیروزی بر دشمن، نکاتی را مد نظر قرار دهند که یکی از آنها پرهیز از قطع درختان بود.
بیت المال را براحتی حیف و میل میکنیم ،غافل از اینکه امام علی علیه السلام برای کارگزاران اش نوشت: قلم های خود را نازک کنید و سطرها را نزدیک به هم گیرید و زیادتی کلمات را حذف کنید و مقاصد و منظورها را در نظر بگیرید! بر حذر می دارم شما را از پر حرفی و پر نویسی، زیرا، اموال مسلمانان نمی تواند این گونه خسارت ها را تحمل کند.
آبروی یکدیگر را براحتی می ریزیم و به همدیگر تهمت میزنیم ،غافل از اینکه قرآن کریم میفرماید:
پس کسی را که خداوند مدافع او است چگونه انسان به خود جرأت میدهد که پردهاش را بدرد و رازش را فاش کند یا عیبش را آشکار سازد، و یا بی دلیل به او تهمت وارد نموده و آبروی او را بریزد و به حیثیّتش صدمه برساند(سوره حج آیه38).
کار مردم در ادارات را با تکبر و غرور به بعد موکول میکنیم و با سختی انجام میدهیم ،غافل از اینکه امام صادق(ع) میفرماید: هیچ انسانی تکبر یا گردنکشی نکرد مگر به واسطه ذلت و حقارتی که در خود یافت. آن حضرت در حدیثی دیگر میفرماید: آن که مردم را کوچک شمارد و بر آنان بزرگی فروشد جبار است. و باز میفرماید: وارد بهشت نشود آن که در دلش به اندازه دانه خردلی تکبر باشد.
براحتی زباله ها را از خودرو به بیرون پرت میکنیم ،غافل از اینکه رسول اکرم میفرماید:خداوند زیباست و زیبایى را دوست دارد، بخشنده است و بخشش را دوست دارد، پاکیزه است و پاکیزگى را دوست دارد.
براحتی حق را ناحق میکنیم و حق الناس را به طرق مختلف رعایت نمیکنیم ، غافل از اینکه ـ «امام جعفرصادق(عليهالسلام) میفرماید:کسي که از مال برادر ديني خود به ناحق بخورد و آن را به صاحبش برنگرداند خوراک او در روز قيامت شعلههاي آتش خواهد بود.
براحتی محیط زیست خود را آلوده و تخریب میکنیم ، غافل از اینکه امام جعفر صادق (ع) با کلام شیوای خود درباره اهمیت محیط زیست از دیدگاه اسلام و قرآن چنین فرموده اند:« زندگی بدون داشتن 3 چیز بر انسان گوارا نیست: هوای تمیز، آب فراوان و گوارا، و زمین حاصلخیز که داشتن این 3 امر حیاتی، در زندگی کاملا به عملکرد ساکنانش وابسته است».
براحتی برای کسب لقمه حرام تلاش میکنیم ، غافل از اینکه رسول اکرم میفرماید:«ترسناکترین چیزهایی که بعد از خود بر امّتم میترسم، درآمدهای حرام است».
آیا اگر این چند مورد ،شمشیر زدن در سپاه یزید در مقابل اسلام نیست پس چه نامی میتوان برایش انتخاب کرد؟
آیا غیر از این است که روزانه صدها ، از این موارد را مشاهده و یا اجرا میکنیم ؟
احسن طبل هایی که هر روز بزرگتر و بزرگتر میشود یکی از نشانه هایی است که میفرمائید