به گزارش سیستان فراموش شده حجت الاسلام والمسلمین عزیزی امام جمعه شهرستان زابل پس توصیه و سفارش به رعایت تقوا و پرهیز بیان نمودند:
نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی تاکید می کنیم، موج شیوع بیماری کرونا به گونه ای که پیش می رود اگر مراقبت نشود ممکن است این موج قابل مهار نباشد، اگر در اجتماعی حاضر می شویم با هر صورتی تلاش کنیم مسائل بهداشتی را رعایت کنیم تا خداوند متعال عنایت کند و این قصه به خوبی و خیری و سلامتی تمام شود.
خطیب نماز جمعه زابل عنوان کرد: طبق برنامه ای که داشتیم برای دومین بار به اتفاق دوستانمان، چند تن از ائمه محترم جمعه در منطقه سیستان رفتیم و باری دیگر طرح آبرسانی دشت سیستان را بازدید کردیم. از شمالی ترین نقطه استان تقریبا آغاز کردیم حوضچه های سر مزارع که تا ایستگاه اصلی پمپاژ بیش از ۷۰ کیلومتر فاصله داشت، بعضی از حوضچه ها را دیدیم ، بعضی از ایستگاه ها را دیدم ، تقریبا ۶ ساعت و شاید هم بیشتر طول کشید، جا دارد از دوستان جهادکشاورزی تشکر کنم، بینی و بین الله زحمت فراوانی را متحمل شده اند.
البته عزیزانی هم نقدهایی دارند، طرح به این بزرگی می شود به آن نقد داشته باشیم، البته بنده متخصص نیستم و نقد تخصصی ندارم و هم می تواند اشکال داشته باشد، اما همانطور که قبلا هم عرض کردم اگر این طرح به نظر بعضی از عزیزان اشکالاتی دارد باید در یک فضای علمی و کارشناسی و آرام و بدون هیاهو مورد بررسی قرار بگیرد، پنج هزار کیلومتر لوله گذاری و چهارده هزار حوضچه ، ۱۶ ایستگاه پمپاژ آب و دو ایستگاه اصلی و تکنولوژی های روزی که استفاده شده و کارهای بزرگی که صورت گرفته بالاخره اشکالاتی هم ممکن است که داشته باشد، این را خود آقایانی هم که آنجا زحمت می کشند رد نکردند، اتفاقا استقبال هم کردند. ما آمادگی داریم که زمینه مباحثه منتقدین با مسئولان طرح را آماده کنیم.
وی در ادامه افزود: از عزیزانی مجری طرح آبیاری دشت سیستان یک گلایه هم دارم که آنهم این است که ای کاش از روز اول یک تیم مستندساز این کار را همراهی می کرد، به نظر می آید این کار واقعا حق اش ادا نشده است. به این عظمت ، با این گستردگی ، با این دقت عملیاتی و با تکنولوژی که به کار رفته و زحماتی که کشیده شده است. خواهشی که از عزیزان دارم گروه ها و صنف هایی را ببرند تا این طرح را ببینند و نقد کنند، مثلا جامعه دانشگاهی اساتید و دانشجویان دعوت شوند، مسئولان دعوت شوند، حتی برخی عزیزان کشاورز به نمایندگی از کشاورزان هر روستا را ببرند تا این سیر را ببینند و کاملا توضیح داده شود. هرچه مشکلات کمتر شود بهتر است.
اگر اصلاح ساختار کشاورزی نشود معلوم نیست این طرح چقدر موفق شود، اصلاح الگوی کشت ، کشت های مقرون به صرفه تر ، سودآورتر ، با محصول فراوان تر ، حرکت به سمت کشت های گلخانه ای و امثال اینها می بایست ترویج شود ، خواهش می کنم رسانه ها در توجیح و تبیین ورود کنند ، جهاد کشاورزی واقعا باید ورود کند ، دوره هایی بگذارد ، کارهای ترویجی کند تا این کار جایگاه خودش را آرام آرام پیدا کند.
عزیزی در پایان افزود: تشکری داشته باشم از رسانه های سیستان که پیشنهادی را که ما دادیم برای تشکیل گروه های جهادی تنظیم بازار اقبال خیلی خوبی داشتند ، بسیج دانشجویی نامه ای نوشت و اعلام آمادگی کرد ، بسیج طلاب اعلام آمادگی کرده و سپاه اعلام آمادگی کرده و به نظر می آید حجت تمام است و عزیزانمان در اداره صمت می بایست از این نیروها در پیشبرد کارهایشان استفاده کنند و دیگر بحث کسری نیرو و نداشتن نیرو حقیقتا با وجود این عزیزان خیلی جایگاهی ندارد، این عزیزان هم جهادی وارد میدان می شوند و قرار نیست که کسی به ایشان حقوقی بدهد و خودشان برای رضای خدا می آیند و این کار را انجام می دهند. ما باید به سمت خودکنترلی اجتماعی پیش برویم، به کمک ائمه جماعات مساجد، بسیج مساجد در هر محله ای مسجد آن محله مرکزی برای نظارت بر قیمت های آن محله شود البته با رعایت قوانین و مقررات و ضوابطی که اداره مربوطه مقرر می کند.
موضوع گروه های جهادی را خواهش می کنم رسانه ها دنبال کنند و مطالبه کنند و دوستان ما در دانشگاه ، حوزه و سپاه و جاهای دیگر پیگیر باشند ، عزیزانمان در اداره صمت پیگیر باشند ، همکاری کنند ، دوره و کارگاه برگزار کنند، نیروهای داوطلب مردمی را آموزش دهند تا خود مردم بازار را کنترل کنند ، ما معتقدیم به راحتی مردم می توانند بازار را کنترل کنند.