به گزارش سیستان فراموش شده مدرس این دوره آموزشی گفت: متاسفانه در شهرزابل که نان فراوانی تولید می شود شاهد استفاده نانوایی ها از آرد سفید هستیم که لازم است به سمت استفاده از آرد سبوس دار برویم.
خواجه افزود: از جمله خطرات سبوس گیری می توان به افزایش چاقی، دیابت و افزایش حملات قلبی اشاره کرد.
وی افزود: یکی دیگر از مواردی که در نانوایی ها به وفور دیده می شود انباشته کردن نان داغ است که خطراتی از جمله ایجاد بیماری های گوارشی، افزایش سرعت کپک زدگی و تغییرات ظاهری نان است.
در گذشته های دور منطقه سیستان به علت تولید انبوه گندم با کیفیت به انبار غله ایران شهرت داشت و بر همین اساس نان این منطقه و انواع نان های فرآوری شده آن با میزان سبوس بسیار مرغوب بود.
نان تافتون سیستان به لحاظ اندازه و قطر در هیچ کجای کشور دیده نمی شود و بانوان این منطقه، تبحر خاصی در پخت این نوع نان دارند، اما استفاده از نان سفید نانوایی ها زنگ خطر را برای سلامت افراد جامعه بصدا در آورده است.
یک دوره آموزشی حمایت از پخت نان سبوس دار در زابل برگزار شد.
به گزارش سیستان فراموش شده مدرس این دوره آموزشی گفت: متاسفانه در شهرزابل که نان فراوانی تولید می شود شاهد استفاده نانوایی ها از آرد سفید هستیم که لازم است به سمت استفاده از آرد سبوس دار برویم. خواجه افزود: از جمله خطرات سبوس گیری می توان به افزایش چاقی، دیابت و افزایش حملات قلبی […]
- منبع : صدا و سیما
- بدون دیدگاه