سیستان فراموش شده: اولین نشست خبری ریاست محترم بیمه سلامت شهرستان زابل بمناسبت هفته بیمه سلامت با اصحاب رسانه حوزه سیستان برگزار شد.
به گزارش سیستان فراموش شده: فرشاد نامجو رئیس بیمه سلامت زابل گفت؛ خبرنگاران به عنوان طلایه داران جبهه آگاهی و چشم بینا و زبان گویای مردم هستند که نقش آنها را فراتر از اطلاع رسانی باید دانست بلکه خبرنگار نبض تپنده یک جامعه است. خبرنگاران را آگاهی بخش میان مردم و مسئولین هستند و پوشش خبری خوب به اندازه تغذیه فکری و روحی در جامعه تاثیر گذار است.
وی در ادامه افزود: سازمان بیمه خدمات درمانی سابق و سلامت فعلی از سال ۱۳۷۳ طبق مصوبه مجلسو با هدف تحت پوشش قرار گرفتن آحاد جامعه از جمله عشایر و روستائیان و نیازمندان شکل گرفت.
نامجو گفت: از کل جمعیت سیستان ۳۵۰هزار نفر تحت پوشش این بیمه قرار دارند که از این تعداد ۲۷۰ هزار نفر از روستائیان و عشایر منطقه، ۳۶هزار کارکنان دولت و خانواده های آنان است و ۴۱هزار سایر اقشار (کمیته امداد، بهزیستی، خانواده های شهدا و ایثار گران، طلاب و روحانیون) هستند که بصورت رایگان دفترچه بیمه سلامت را تهیه و استفاده میکنند. این دفترچه ۹۰٪ هزینه های بستری و ۸۰٪خدمات سرپایی را پرداخت میکند.
رئیس بیمه سلامت زابل بیماران خاص را پنج گروه اعلام کرد و اظهار داشت: بیماران تالاسمی، ام اس، هموفیلی، پیوندی و دیالیزی بیماران خاص محسوب می شوند و داروهای خاص برای بیماران خاص در داروخانه های خاص رایگان است.
وی ادامه داد: در سیستان ۱۵ دفتر پیشخوان دولت با این بیمه قرارداد دارند که تمامی فرآیند تحویل دفترچه را انجام میدهند تا از مراجعه مردم به دفتر اصلی خودداری شود. در ضمن روند صدور دفترچه در دفاتر پیشخوان از زمان ثبت ۱۵ دقیقه است که بیشتر از آن زمان نباید صدور دفترچه طول بکشد.
فرشاد نامجو عنوان کرد: ۹۵ درصد مطب های چها راه دکترا با سازمان الکترونیک کار میکنند و نیازی به ارائه دفترچه نیست و زابل اولین شهر پیشرو در سازمان الکترونیک است و در سال۹۸ کسب رتبه برتر شاخص های استانی را دریافت کرد و پس از آن مرکز استان، زاهدان این عنوان را دارا است.
وی افزود: یکی از اهداف جدید سازمان نسخه نویسی الکترونیکی و رسیدگی اسناد بستری الکترونیک و نظام ارجاع و صدور دفترچه های الکترونیک است، مهمترین هدف این موضوع مدیریت منابع هزینه ها در سازمان است که توانسته سهم بسزایی از این هزینه ها را مدیریت و حذف کند.
رئیس بیمه سلامت زابل گفت: بیش از ۹۵٪ مطب های خصوصی پزشکان در زابل مجهز به نسخه نویسی الکترونیکی هستند که با این آمار زابل در صدر جدول استان و بعد از آن شهر زاهدان قرار دارد.
فرشاد نامجو عنوان کرد: افراد معتادی که بصورت سرپایی در بیمارستان امام خمینی زابل تحت درمان قرار میگیرند این افراد در داروهای ترک اعتیاد سهمیه ماهیانه دارند که در اختیار آنها قرار میگیرد که ۷۰٪ هزینه ها را دولت و ۳۰٪ آن را بیمه شده پرداخت میکند.