به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سیستان فراموش شده: نیره پورملائی اظهار داشت: وسعت و پراکندگی مناطق مختلف سیستان و بلوچستان حضور مداوم و فعال یگان حفاظت محیط زیست با تجهیزات کامل و بروز را می طلبد.
وی جلیقه ضدگلوله، آرنج و زانوبند را از مهمترین کالاهای توزیع شده میان محیط بانان استان ذکر کرد و افزود: سال هاست که محیط بانان سراسر کشور در حال گشت زنی، کنترل و نظارت بر مقررات شکار و صید، مورد تهدید شکارچیان متخلف قرار می گیرند.
وی از خارج کردن هزار نفر شتر از بستر تالاب بین المللی هامون خبر داد و افزود: یگان حفاظت محیط زیست زابل در گشت زنی های خود موفق به خارج کردن این شترها از تالاب شدند.
یک میلیون و 489 هزار و 590 هکتار معادل 9/7 درصد (هفت و 9 دهم درصد) از کل مساحت سیستان و بلوچستان منطقه حفاظت شده و تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد.
گونه های جانوری و گیاهی استان در 13 منطقه شامل پناهگاه حیات وحش، مناطق حفاظت شده، آثار طبیعی ملی و مناطق شکار ممنوع شامل مناطق حفاظت شده گاندو، جنگلی شیله، جنگلی بیرک و جنگلی پوزک، مناطق شکار ممنوع بزمان، بلبل آب نصرت آباد، مک سرخ و پزم و پناهگاه حیات وحش هامون و آثار طبیعی ملی تفتان، پیرگل خاش، سرو زربین سنگان و گل فشان تنگ کنارک زیست می کنند.
جنگل حرا، بسترهای علفی، سواحل شن و ماسه ای، رودخانه ها و تالاب ها از مهم ترین زیستگاه های گونه های جانوری سیستان و بلوچستان است.
محیط بانان سیستان و بلوچستان به تجهیزات دفاعی مجهز شدند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سیستان فراموش شده: نیره پورملائی اظهار داشت: وسعت و پراکندگی مناطق مختلف سیستان و بلوچستان حضور مداوم و فعال یگان حفاظت محیط زیست با تجهیزات کامل و بروز را می طلبد. وی جلیقه ضدگلوله، آرنج و زانوبند را از مهمترین کالاهای توزیع شده میان محیط بانان استان ذکر کرد و […]