به گزارش پایگاه خبری سیستان فراموش شده امروز 98/05/7 اولین نشست رسانه ای دکتر زینی وند معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بعد از 6 سال از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید برگزار شد.
در این جلسه که جمعی از اصحاب رسانه دعوت شده بودند و نزدیک به 4 ساعت بطول انجامید،تعدادی از عزیزان با توجه به دستور جلسه در خصوص فضای مجازی ،تهدیدها،فرصتها و ظرفیت های آن صحبت کردند که این گلایه ها و نقدها مورد توجه معاون سیاسی اجتماعی استاندار قرار گرفت و بعد از شنیدن صحبت همه عزیزان حاضر در این جلسه توضیحاتی را بیان کردند که در ادامه ملاحظه خواهید کرد.
یونس دهمرده پیشکسوت و فعال رسانه در این خصوص گفت : باعث خوشحالیست که برای اولین بار معاون سیاسی استاندار را در اینچنین جلسه ای می بینیم.
فضای رسانه جز برکت چیز دیگری ندارد،اگر رسانه و فضای مجازی نبود مدیران چگونه از مشکلات مطلع میشدند و مطالبه گران چگونه مطالبات را پیگیری میکردند؟
متاسفانه فضای آموزش رسانه وجود ندارد و گاها باید رنج صدها کیلومتر راه را فعالین رسانه به جان بخرند تا در تهران و شهرها بزرگ آموزش ببیند.
دکتر زینی وند نیز در ادامه جلسه اینگونه صحبت خود را آغاز کردند که توسعه در استان جز با همگرایی و هم افزایی امکان پذیر نیست و این نیازمند آرامش در استان است.
ایشان افزود اگر مدیری اهمیت فضای رسانه را درک نکند قطعا مدیریت بلد نیست و نمیتواند در جامعه مدیریت کند.
امروز ناظری دلسوزتر از افراد حرفه ای و بی غرض نیست،نباید کانال ها و افراد بی هویت و بی شناسنامه در فضای مجازی نفوذ کنند و رسانه را دکان باج خواهی قرار دهند.
رسانه های بیگانه حرفه ای تر از ما عمل میکنند چون با یکدیگر به گفتگو نمی نشینیم و گاها تعامل نداریم که این ضعف ماست.
ایشان در خصوض نگرانی فعالین رسانه ای در خصوص نبود آموزش کافی در این فضا گفتند که استانداری آمادگی دارد تا آموزش فضای مجازی را در قالب یک سازوکار در کارگاه های مشخص شده پیگیری و اجرایی کند که این نیز نیازمند پای کار بودن خود عزیزان است.
ایشان گفتند که ایرادات وارده را قبول داریم اما نباید به ستون فقرات دولت در جنگ پیش رو از پشت شلیک کرد.
وی در ادامه افزود : انتصابات در چهارچوب خاصی انجام میگیرد که 100% آن در دست استانداری نیست،دستگاه های امنیتی ما با اقتدار کامل نمیگذارند افراد مشکل دار و مشکل ساز در مدیریت ها ورود کنند و تایید شوند.
زینی وند گفت : یکی از عوامل فساد در جامعه قوانین ناقص هستند که باید توسط نمایندگان مردم در مجلس اصلاح شود، ما مدیر ترسو و بخشنامه ای نیاز نداریم.مدیر غیر پاسخگو را باید در فضای مجازی مورد مواخذه قرار دهید،مدیران حق ندارند در مورد انتقادات از رسانه ها شکایت کنند،پروژه های تخریب سازمان یافته با انتقاد سازنده فرق میکند.
ایشان در ادامه به موضوع دام زدن به اختلافات قومی مذهبی اشاره کردند و گفتند که دستگاه های امر وظیفه دارند با اینگونه موارد در فضای مجازی برخورد کنند.
مدیر باید شجاع باشد،مدیران فراری از رسانه مواخذه میشوند،استراتژی استاندار محترم به هیچ وجه مدیر فاسد و متخلف را نمی پذیرد و از آن دفاع نمیکند.
انتقاد ما به فضای رسانه این است که در مقابل مسائلی که تهاجمی هستند عقب می نشینند و عکس العملی از خود نشان نمی دهند.
دکتر زینی وند در خصوص سوالی در مورد تقسیم استان اینگونه پاسخ دادند که چرا رسانه ها در این خصوص مقاله نمی نویسند و منتشر نمیکند؟
کجای این سرزمین که به استان معروف است شبیه استان است؟ بنده گاهی بیش از 10 روز میشود که جناب استاندار را نمی بینم،چون استان پهناور است و مشکلات پیش رو و مسافت زیاد باعث پیش آمدن این مشکلات میشود.
نمی شود اینگونه استان را اداره کرد.
تقسیم درون استانی را به شدت پیگیری میکنیم تا مسکنی باشد برای حل مشکلات استان،اگرچه تاکنون هیچ پرونده ای در مورد تقسیم استان وجود ندارد و بحث این مورد خاص در رسانه هیچ ایرادی ندارد.
ایشان افزود :پوشش خشن و امنیتی استان را باید عوض کنیم ،استان یک استان پهناور و مرزی است و برای حفظ آرامش همه وظیفه داریم به دستگاه های امنیتی کمک کنیم.
متاسفانه گاهی به جهت عدم شناخت کافی استان فیلمهایی ساخته میشود که نباید اینگونه باشد.
بنده با ورود به بعضی از شهرهای استان غم دوران را در وجودم حس میکنم،جهره خاک گرفته و بی روح شهرها را می توان گاهی با یک رنگ و نظافت عوض کرد و این چهره را تغییر داد،رسانه می تواند گفتمان را در این استان حاکم کند.
پایان خبر