• امروز : چهارشنبه - ۷ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - جماد أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 29 October - 2025
1

نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه سیستان با سازمان تعاون روستایی اصفهان برگزار شد

  • کد خبر : 10363
  • 08 اکتبر 2025 - 9:57
نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه سیستان با سازمان تعاون روستایی اصفهان برگزار شد
در راستای پیگیری مسائل و ظرفیت‌های حوزه کشاورزی و توسعه روستایی، نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه سیستان با سازمان تعاون روستایی اصفهان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری آوای سیستو : در راستای پیگیری مسائل و ظرفیت‌های حوزه کشاورزی و توسعه روستایی، جلسه‌ای مشترک با حضور حجت‌الاسلام بختیاری مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی، مهندس حاج عابدی مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان، حجت‌الاسلام آقایی مدیر دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان اصفهان و ائمه جمعه سیستان، با هدف بررسی زمینه‌های همکاری و توانمندسازی جامعه کشاورزی و روستایی منطقه سیستان برگزار شد.

مهندس حاج عابدی در این جلسه با تأکید بر نقش کلیدی سازمان تعاون روستایی به‌عنوان بازوی اجرایی و میدانی بخش کشاورزی، اظهار داشت: تعاونی‌های فعال شامل گروه‌های مرغداران و دامداران، گلخانه‌داران، زنبورداران و شترمرغ‌داران و همچنین اتحادیه‌ها و اصناف تخصصی، ظرفیت بالایی برای توسعه و توانمندسازی جامعه روستایی دارند. سازمان تعاون روستایی آمادگی دارد این ظرفیت‌ها را در راستای مسئولیت اجتماعی و توسعه منطقه سیستان به‌کار گیرد.

رئیس سازمان تعاون روستایی استان اصفهان افزود: ما از هر طرح و برنامه‌ای که موجب تقویت همکاری با نهادهای مربوطه در سیستان و بلوچستان و توانمندسازی مردمان زحمتکش روستایی و کشاورزی شود، حمایت می‌کنیم. هدف ما ایجاد فرصت‌های اقتصادی پایدار، توسعه زیرساخت‌های کشاورزی و افزایش بهره‌وری است.

وی به پیشنهادات و برنامه‌های قابل اجرا در منطقه اشاره کرد و گفت: زنجیره کامل شترمرغ و فرآورده‌های آن، توسعه و ترویج محصولات گلخانه‌ای به روش‌های نوین هیدروپونیک و ایرروپونیک، فرآوری و توسعه گیاهان دارویی، تولید علوفه هیدروپونیک، تأمین کالا از طریق شبکه توزیع روستایی و ایجاد و توسعه شرکت‌های تعاونی، نمونه‌هایی از اقدامات عملیاتی هستند که می‌توانند به احیای ظرفیت‌های اقتصادی و کشاورزی سیستان کمک کنند.

همچنین در این جلسه، ائمه جمعه سیستان بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تجربی موجود در استان اصفهان و ارتباط مستمر با نهادهای مسئول تأکید کردند تا ضمن تقویت همکاری‌ها، برنامه‌های عملیاتی برای حل مشکلات کشاورزان و روستاییان منطقه سیستان تدوین و اجرایی شود.

در پایان مقرر شد کمیته‌ای مشترک برای پیگیری اجرای پیشنهادات و برنامه‌ها تشکیل و گزارش پیشرفت آن در جلسات آینده ارائه شود تا همکاری‌ها به صورت مستمر و هدفمند دنبال شود.


لینک کوتاه : https://forgottensistan.ir/?p=10363

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰