به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سیستان فراموش شده: بخشی از سرانه فضای سبزی که با مدیریت اشتباه شهرداری زابل سالهاست دور از دسترس مردم شهر زابل قرار گرفته و تاکنون هیچ اقدام مثبتی در حل و فصل مشکل باز پس گیری پارک غدیر از بخش خصوصی نه توسط شهرداری و نه شورای اسلامی شهر انجام نگرفته است.
قطعا فضای پارک غدیر یکی از خاطره انگیزترین فضاهایی است که بسیاری از مردان و زنان امروز را به خاطرات کودکی خود باز میگرداند.تاب و سرسره ها و کارتینگ ماشین سواری و اتاقک مسقفی که با توجه به امکانات آن دوران بسیار بروز بود و خیلی از بازیهایی که امروز کودکان سیستان از آن محروم هستند در آن دو تا سه دهه قبل در آن موجود بود.
متاسفانه همانطور که در تصاویر می بینید این پارک این روزها به مخروبه ای تبدیل شده که ظاهرا بدون متولی است.
در چیکیده مقاله بررسی وضع موجود و مکانیابی فضای سبز مورد نیاز شهر زابل که توسط 3 دانشجوی دانشگاه زابل در سال 91 نوشته شده است توزیع و جانمایی فضاهای سبز شهری زابل با استفاده از پژوهشهای میدانی و تحلیلهای سیستم GIS مورد بررسی قرار گرفته است. بر اساس یافتههای این تحقیق با توجه به جمعیت 130937 نفری شهر زابل در سال 1385در مجموع سرانه کل فضای سبز 56/2 مترمربع است که با استاندارد فضای سبز شهری که حداقل 7 متر سرانه را مطلوب قلمداد میکند، به میزان زیادی فاصله دارد. این در حالی است که توزیع فضایی آن نیز بسیار نامتعادل و نامتناسب است؛پژوهشهای میدانی نیز نشان میدهد که از 17 مکان مشخص به صورت پارک، تنها 2 پارک محلهای و 2 پارک با کارکرد ناحیهای وجود دارد و لیکن هیچ پارکی با عملکرد شهری وجود ندارد.
شهرداری محکوم به پرداخت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان شده است
اوشیدا :عضو شورای شهر زابل خاطرنشان کرد: قرارداد به مدت ۲۰ سال و ماهیانه ۴۰۰ هزار تومان بسته شده اما چون تمام مکان تحویل مستاجر نشده شهرداری محکوم به پرداخت حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان شده است.
وی با اشاره به اینکه در این مدت مستاجر مدعی شده که نگهبان و باغبان شهرداری بوده و هزینه آب و برق را پرداخت کرده است، اظهار کرد: ادعای مستاجر مبنی بر اینکه استفاده و درآمدی از پارک نداشته و بهترین فضای سبز و مکان را برای استفاده شهروندان فراهم کرده، عادلانه نیست.
رضوانی اذعان کرد: طبق حکم دادگاه علاوه بر جریمه باید تمام مکان تا ۲۰ سال آینده تحویل مستاجر شود.