• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
5

رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل: ریز گردها سالیانه 13 میلیارد تومان به این دانشگاه ضرر میزند

  • کد خبر : 5701
  • 26 آگوست 2019 - 1:13
رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل: ریز گردها سالیانه 13 میلیارد تومان به این دانشگاه ضرر میزند

به گزارش سیستان فراموش شده : در نشستی که به مناسبت بزرگداشت روز خبرنگار در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل برگزار شد ،دکتر میرزایی ریاست این دانشگاه اینگونه کلام خود را آغاز کرد عرض تبریک به واحد مرکزی خبر و رادیو شهری زابل به جهت کسب رتبه برتر کشور و تشکر از حضور […]


به گزارش سیستان فراموش شده :

در نشستی که به مناسبت بزرگداشت روز خبرنگار در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل برگزار شد ،دکتر میرزایی ریاست این دانشگاه اینگونه کلام خود را آغاز کرد

عرض تبریک به واحد مرکزی خبر و رادیو شهری زابل به جهت کسب رتبه برتر کشور و تشکر از حضور خبرنگاران منطقه سیستان

ایشان در خصوص کمپین فشار خون گفت: کار جهادی در کشور صورت گرفت که حاصل آن در 10 سال آینده مشخص میشود،ایشان ادامه داد جمعیت هدف در منطقه سیستان 147125 نفر بود که از این تعداد 135771 نفر غربالگری شدند و این پیشرفت 92/28 % را نشان میدهد که در این رابطه دانشگاه علوم پزشکی زابل جزء 10 دستگاه برتر کشور شد که در این حرکت جهادی، رسانه ها بازوی ما بودند و در اطلاع رسانی همراه همه ارگانهای مربوطه شدند که الحمدالله کار تیمی خوبی صورت گرفت.

دکتر میرزایی در خصوص وضعیت دارویی شهر زابل گفت: الحمدالله مشکل دارویی خاصی در منطقه وجود ندارد و از این نظر مدیریت خوبی صورت گرفته ،که گاها مشکلات دارویی استانهای همجوار را نیز برطرف میکنیم.

ایشان به کسب رتبه سوم کشور در حوزه غذا و دارو اشاره کرد و همچنین در حوزه بهداشت که در قطب هدف منطقه ای اعلام میشود خبر از رتبه یک دانشگاه علوم پزشکی زابل داد و با دادن آمار کسب نمره 85 از 100 را در معاونت درمان نیز مطرح کرد.

 

دکتر میرزایی خبر از خسارت 13 میلیارد تومانی ریزگردها در سال به شبکه بهداشتی،تاسیسات،تعطیلی اتاق های عمل،آمبولانس ها و تجهیزات پزشکی داد و همچنین گفت که هیچ بودجه ای بابت این خسارت ها تاکنون دریافت نشده است.

وی افزود در سال گذشته تخفیفات بیمارستان امیرالمومنین به مردم و بیماران تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی 1.8 میلیارد تومان بوده است.

وی گلایه ای نیز از تامین اجتماعی مطرح کرد و گفت بد قولی بیمه ،کمر دانشگاه را شکسته است بصورتی که بدهی سال 96 تامین اجتماعی 1 ماه قبل تسویه شده است و در دی کلینیک هامون نیز پزشکان با هزینه دانشگاه علوم پزشکی خدمات رسانی میکنند ،در صورتی که این پزشکان باید در بیمارستان های دولتی به مردم خدمت کنند اما به جهت رفاه حال مردم تا کنون همکاری لازم  انجام داده ایم.

ایشان از مشکلات این دانشگاه نیز اینگونه نام برد که هزینه درمان بیماران افغان که بصورت رایگان انجام میشود بار مالی بسیاری به مجموعه می آورد که امیدواریم با پیگیری بحث توریسم درمانی بتوانیم از این بار مالی خلاص شویم ،ایشان افزود که 32 بیمار افغان برای درمان آماده ورود به سیستان هستند.

 

ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی در خصوص سیل اخیر نیز توضیحاتی داد.

ایشان گفت که با توجه به سیل اخیر خوشبختانه با توجه به آماده نبودن زیرساخت ها در این زمینه شاهد بیماری فراگیری در اردوگاه ها و سطح منطقه نبودیم و بطور مرتب سم پاشی و ویزیت رایگان سیل زدگان انجام میشد .

ایشان در خصوص تب کریمه کنگو نیز گفت که کشور افغانستان عمده ترین بخش ورود این بیماری به منطقه را با ورود دام های قاچاق دارد،همچنین کشتارهای غیر مجاز در منطقه نیز به این بیماری کمک میکند که امیدواریم در این خصوص همکاری لازم صورت گیرد.

 

دکتر میرزایی آمار مرگ و میر مادر و نوزاد را در سال گذشته در سطح منطقه صفر خواند که فقط دو مورد از مادران افاغنه متاسفانه فوت شدند که دلیل آن هم دیر رسیدن به مراکز درمانی اعلام شده است.

ایشان همچنین چالش های پیش روی دانشگاه را بصورت تیتر وار مطرح کرد که به ذکر چند مورد بسنده میکنیم .

چالش ریزگردها با همه مشکلاتش

عدم زیرساخت کافی در سیستان و دانشگاه

نقص در سیستم حمل و نقل دانشجویان

عدم وجود خوابگاه دانشجویی که هزینه های زیادی را به دانشگاه وارد میکند.

سوالی در مورد مشکلات بیمارستان امیرالمومنین مطرح شد که دکتر میرزایی و همکارانشان اینگونه پاسخ دادند که متاسفانه جانمایی بیمارستان از بدو ساخت در مکان نامناسبی بود و این مکان قبلا به عنوان زهکش شهر استفاده میشده و عمر مفید 50 ساله بیمارستان را به 30 سال کاهش داده و مشکلاتی مثل فرسودگی سیستم فاضلاب را پیش روی این محموعه قرار داده و فرسودگی زودرس کل بیمارستان را پیش آورده

ایشان با عنوان کردن این موضوع که ماسک های معمولی هیچ تاثیری بر جلوگیری از مشکلات تنفسی در زمان ریزگردها ندارد گفت که توزیع این ماسک های ساده توسط بعضی گروه ها صرفا یک حرکت تبلیغاتی و پوپولیستی است زیرا ماسکهای فیلتر دار در این حجم ریزگرد صرفا چند ساعت بیشتر دوام ندارد و بعد از‌ ان خود کانون آلودگی میشود.

 

دکتر میرزایی به سوال یکی از مسئولین سایت های منطقه در خصوص شکایت از رسانه ها اینگونه پاسخ داد که یک رسانه وظیفه دارد قبل از انتشار خبر از صحت و سقم آن مطمئن شود و بعد آن را منتشر کند.

اگر چه خبرنگار مورد نظر از این پاسخ قانع نشد و راه بهتر را ارسال تکذیبیه و یا جوابیه توسط این دانشگاه دانست.

در پایان نیز از خبرنگاران فعال حوزه سیستان،بمناسبت روز خبرنگار تقدیر صورت گرفت.

 


لینک کوتاه : https://forgottensistan.ir/?p=5701

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰