• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
8
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان وبلوچستان :

کاهش کشتار غیرمجاز در منطقه سیستان / ممنوعیتی برای صادرات دام بومی منطقه سیستان به سایر نقاط کشور وجود ندارد

  • کد خبر : 9166
  • 04 فوریه 2022 - 0:10
کاهش کشتار غیرمجاز در منطقه سیستان / ممنوعیتی برای صادرات دام بومی منطقه سیستان به سایر نقاط کشور وجود ندارد

سیستان فراموش شده: مدیرکل دامپزشکی استان سیستان وبلوچستان روز پنچشنبه در نشست با خبرنگاران منطقه سیستان اظهارداشت: ارتقای آگاهی عمومی باعث شده تا بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و دام کنترل و خوراک سالم در اختیار جامعه قرار گیرد. مهدی حسینی گفت: با برنامه ریزی انجام شده کشتار غیرمجاز در منطقه سیستان کاهش […]


سیستان فراموش شده: مدیرکل دامپزشکی استان سیستان وبلوچستان روز پنچشنبه در نشست با خبرنگاران منطقه سیستان اظهارداشت: ارتقای آگاهی عمومی باعث شده تا بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و دام کنترل و خوراک سالم در اختیار جامعه قرار گیرد.

مهدی حسینی گفت: با برنامه ریزی انجام شده کشتار غیرمجاز در منطقه سیستان کاهش پیدا کرده و مردم به سمت کشتارهای مجاز سوق داده شدند به طوری‌که استفاده از مرغ کشتار روز در سال‌های اخیر از سه تن به ۳۵ تن رسیده است. طبق اعلام نماینده ولی فقیه در دامپزشکی سیستان و بلوچستان بیش از ۹۰ درصد کشتار مرغ به صورت زنده در سطح استان بدون رعایت موازین اسلامی انجام می شود.

وی در ادامه افزود: ممنوعیتی برای صادرات دام بومی منطقه سیستان به سایر نقاط کشور وجود ندارد و افراد می‌توانند با اخذ مجوزهای لازم دام را به خارج منطقه و استان صادر کنند.

مدیرکل دامپزشکی تاکید کرد: ممنوعیتی برای واردات دام در مرز میلک شمال سیستان وبلوچستان وچود ندارد به طوری که از ابتدای امسال تاکنون ۸۲۲ راس گاو و گوساله و پنج هزار نفر شتر از مرز میلک وارد شده اما نسبت به سال گذشته واردات کاهش پیدا کرده است.

رییس دامپزشکی زابل نیز در این نشست گفت: بیش از ۶۰ درصد جمعیت شهرهای شمالی سیستان و بلوچستان در روستا و وابسته به دامداری هستند اما طی دو دهه اخیر با خشکسالی جمعیت دامی با مشکلات زیادی روبه رو شده اند. ۸۰۰ هزار دام سبک، ۵۰ هزار دام سبک و حدود ۱۰ هزار نفر شتر در منطقه سیستان وجود دارند که دامپزشکی حوزه سیستان به آنها خدمات بهداشتی ارائه می دهد.

سرگزی افزود: فعالیت کشتارگاه طیور منطقه سیستان در شهرستان زهک است و طبق اعلام دستگاه‌های متولی ۶۰ درصد ظرفیت تولید واحدهای مرغداری منطقه سیستان باید در این کشتارگاه ذبح شود.

وی اظهارداشت: همکاران واحد نظارت دامپزشکی در منطقه سیستان فعال هستند و از مراکز تحت پوشش خود بازدید و به شکایت های مردمی رسیدگی می کنند.

 


لینک کوتاه : https://forgottensistan.ir/?p=9166

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰